top of page

Konkurrencevilkår og -betingelser
– Vind dine egne Samsung Galaxy Buds Live

 

 1. For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, bosiddende i Danmark og besøge Samsungs Pop-Up og Photo booth i perioden 2.-30. september 2022. Hver deltager kan kun vinde én (1) præmie. Konkurrencen arrangeres af Samsung Electronics Nordic AB ("Samsung").  Medarbejdere hos Samsung såvel som deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen.  Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret eller administreretaf Instagram, hvilket blandt andet betyder, at konkurrencebidragene modtages og administreres af Samsung.
   

 2. For at deltage i konkurrencen skal du teste Samsungs Galaxy Z Flip4 i deres Samsung Galaxy Pop-up Photo Booth. Tag et billede og læg det op på din Instagram, hashtag #GalaxyPopUpDK og følg @SamsungDanmark på Instagram. For at deltage skal du have en åben instagramprofil.
   

 3. Konkurrencen løber fra 2. til 30. september ("Konkurrenceperioden").  Konkurrencen slutter den  30. september kl. 19.00.  50 vindere vil blive valgt ved lodtrækning blandt alle deltagere. Resultatet af lodtrækningen er bindende og kan ikke appelleres.
   

 4. Præmien til vinderne er Samsung Galaxy Buds Live (værdi ca. 999 kr. inkl. moms).  Præmien kan ikke ombyttes, f.eks. til kontanter eller andre produkter. Eventuel gevinstskat skal betales af vinderen.
   

 5. Vinderne vil blive kontaktet af Samsung inden for to uger efter afslutningen af den aktuelle konkurrencemåned via direkte besked på Instagram.  For at vinde præmien skal vinderen inden for to uger efter, at vinderen er blevet kontaktet af Samsung, anmode Samsung via direkte besked på Instagram om at modtage præmien. Hvis vinderen ikke gør krav på præmien inden for dette tidsrum, kan Samsung vælge en anden vinder blandt de andre deltagere.
   

 6. Deltageren garanterer, at han eller hun selv har fotograferet konkurrencebidraget. Hver deltager er ansvarlig for alle billeder, der uploades af dem, og for de nødvendige rettigheder, tilladelser og samtykker til upload på Instagram og til Samsungs brug af billederne. Hvis billederne for eksempel viser mennesker, skal deres tilladelse til offentliggørelse være opnået af deltageren. Samsung fraråder deltagere at uploade billeder, som de ikke har alle rettigheder, tilladelser og samtykker til.  Samsung er ikke ansvarlig i nogen henseende for billederne og deres racistiske, voldelige, sexistiske, stødende eller på anden måde upassende indhold eller deres overtrædelse af gældende lovgivning eller Samsungs politikker eller brandværdier. Samsung forbeholder sig ret til at fjerne materiale, der (i) udgør eller sandsynligvis vil krænke tredjeparters intellektuelle ejendomsrettigheder på nogen måde, (ii) på nogen måde er ulovligt eller i strid med Samsungs politikker eller brandværdier, (iii) i enhver henseende overtræder disse konkurrencevilkår, eller (iv) efter Samsungs eget skøn anses for upassende.
   

 7. Deltagerne giver Samsung en fuld, ubegrænset og eksklusiv ret til at bruge konkurrencebidraget i sin promovering af konkurrencen i en ubegrænset periode uanset medium og geografisk marked. Det betyder, at Samsung vil have en ubegrænset ret til at producere kopier af bidraget, redigere bidraget og gøre det tilgængeligt for offentligheden.
   

 8. For at deltage i konkurrencen skal deltagerne give visse personoplysninger til Samsung. Dette er beskrevet i https://www.samsung.com/dk/info/privacy/contests. Disse personoplysninger indsamles og behandles udelukkende af Samsung med det formål at administrere konkurrencen (herunder kontakte og offentliggøre vinderne). Samsung Electronics Nordic AB, reg. nr. 556445-4345, box 1235, 164 40 Kista, Sverige, er dataansvarlig for deltagernes personoplysninger. Samsung anvender gældende datebeskyttelseslovgivning ved behandlingen af personoplysninger. Du har ret til ved lov at modtage oplysninger om, hvilke personoplysninger vi behandler om dig og få urigtige personoplysninger rettet, gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning af vores behandling af dine personoplysninger og anmode om adgang til, sletning af eller overførsel (såkaldt dataportabilitet) af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder nævnt ovenfor, eller hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du kontakte os via vores dedikerede GDPR-onlineportal på https://www.samsung.com/dk/request-desk/ eller på dataprotection.sena@samsung.com.  For information om behandling af personoplysninger i forbindelse med brugen af sociale netværkstjenester henvises også til Samsungs privatlivspolitik: https://www.samsung.com/dk/info/privacy/.  Ved at deltage i konkurrencen accepterer du disse konkurrencevilkår og -betingelser og bekræfter, at du er klar over, at Samsung behandler dine personoplysninger som angivet i persondatapolitikken ovenfor.
   

 9. Samsung forbeholder sig ret til at diskvalificere enhver deltager, der ikke overholder disse konkurrencevilkår og -betingelser samt de dokumenter, der henvises til heri.
   

 10. For konkurrencen gælder dansk lovgivning for danske deltagere. Tvister, der opstår som følge af anvendelsen af disse konkurrencevilkår, vil blive behandlet af en almindelig domstol. Deltagerne kan også henvende sig til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet for at få tvisten prøvet i det omfang, nævnet er kompetent til at prøve tvisten.  Center for Klageløsnings adresse er Toldboden 2, 8800 Viborg, Danmark og hjemmesidens adresse er https://naevneneshus.dk.

SAMSUNG_Logos-14.png
bottom of page